Kromek Web Helyek
kromek.hu ¦ Mi is ez? ¦ BlogŐrülök ¦ Rovásírás ¦ Web tervezés ¦ Banner csere ¦ Hírcsatorna  rss 

WEB OLDALAK TERVEZÉSE  WEB DESIGN

Működő honlapot !

Szeretne Ön egy működő web oldalt? Netán ingyen ?

Ingyen egy honlapot a vállalkozásának !
Ha profi egyszerű, és működő oldalt szeretne akkor keressen meg.

Elsősorban a kis- és középvállalkozásoknak segítek abban, hogy akár napokon belül  esztétikailag és használhatóságát tekintve is - minőségi weboldaluk legyen.

A Kromek web helyek elsősorban kis- és középvállalkozások számára vállalja weboldalak építését fenntartását és üzemeltetését. Igényes elvárások esetén a 'Web design' szolgáltatás mellett a szabályosan, pontosan megszerkesztett weboldal, ami ma Magyarországon igen ritka, és kiváló web keresőbe történő optimalizálás, után  elsősorban azon cégeknek ajánlott, amelyek egyedi arculattal kívánnak megjelenni az interneten. Ha nem hisz nekem, csak futassa le bármely konkurens cége honlapját a http://validator.w3.org/ HTML ellenőrző oldalán és meglátja mennyire profi az oldal. Meglátja mennyi hibát tartalmaznak  az oldal kódjai.

A megjelenés a dizájn nem az elsődleges cél egy oldal létrehozásakor, megtervezésekor. Nagyon lényeges a leglényegesebb az, hogy minden látogató aki az Ön oldalát kívánja megnézni, gyors és megbízható tartalomhoz jusson.

Bizonyára tisztába van azzal, ha már ezt az oldalt olvassa, hogy egy cég megjelenése a világhálón mennyire fontos. Amennyiben vállalkozása már üzemeltet honlapot akkor azt is tudja, hogy a globális információs világ részévé kell válnia minden vállalkozásnak ahhoz, hogy az eredményei javuljanak. A forgalom növelése  elengedhetetlen.
Új célt tűzhet ki az eredményeinek javítása, a profit növelése érdekében támogatásommal. Minden befektetett forint hamarosan megtérül és akár a többszörösét hozza.
Mit is ajánlok Önnek:
•    Egy egyszerű letisztult a böngészőbe pillanatok alatt megnyíló honlapot. ( a profik validált HTML ellenőrzésnek hívják)
•    Egy keresőorientált a termék kulcsszavára az elsők között de legalább az első oldalon megjelenő honlapot. (mások keresőmarketingnek, SEO -nak hívják)
•    Egyéni design, egyéni, sablonmentes forma.
•    Bármely rajz alapján elképzelt lapszerkezetet, felépítést.
Magánszemélyek részére vállalom a hagyományos, akár bármely látható vagy egyedi design -re ráhúzott alkalmi oldalak készítését. Családi alkalmak, születés, keresztelő, ballagó, esküvő stb… megemlékezésekre.
Mindez lehet  egy arra alkalmas hordozó eszközön CD vagy DVD formátumban történő közzététel, egy vagy több példányban. Ez a hordozóeszköz a rendezvény vagy az eseményhez kapcsolódó személyek részére ajándékba adható. Az anyagba igen kitűnően bedolgozható a saját videó és fotó anyag.

Rendkívüli ajánlatom a kis  vállalkozások részére:
Ingyen oldalt készítek ingyenes szerveren a kapacitásom határáig. Cserébe csak reklámot helyezek el az oldalán.
Reklámok

--------
PageRank Kereső optimalizálás
-------
-------
LinkBank
-------

-------
--------

-------

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid XHTML 1.0 Transitional

Az oldalt Kromek Pál készítette  Tab Szabadság u. 49.
A szerveren a webhely 2008  június 26. án megnyitva
 ez a lap elhelyezve 2008 augusztus 11.